Innovasjonskro for studenter under Nor-Fishing

Nor-Fishing, Ungt Entreprenørskap Trøndelag og Brohode Havbruk 2050 inviterer til Innovasjonskro den 23.-26. august, en innovasjonskonkurranse for studenter under Nor-Fishing konferansen. Her får 20 heldige studenter muligheten til å delta på fiskerimessen, vise seg frem for næringen, og konkurrere om hovedpremien.

Flotte premier

Gruppen som stikker av med hovedpremien vinner 10 000,- kroner. I tillegg får alle studenter som deltar på Innovasjonskro gratis deltakelse på følgende arrangementer under Nor-Fishing: 

  • Deltakelse på konferansen “More food from the oceans – with fisheries into the green shift” 
    mandag 22. august, Clarion Hotel & Congres, Trondheim, verdi kr. 1495,- 
  • Deltakelse på arrangementet “Street food & mingle party“ 
    onsdag 24. august, Clarion Hotel & Congres, Trondheim, verdi kr. 1750,- 
  • Gratis adgang til messen alle dager og digital tilgang i ett år, verdi kr. 995,- 

Vi ønsker å nå ut til flest mulig studenter som brenner for ei bærekraftig fiskerinæring og jobber for å få til tverrfaglige team som sammen kan skape innovative løsninger. Deltakerne deles inn i grupper som skal løse næringsrelevante problemstillinger de får utdelt under Innovasjonskroen. Har du en idé som kan dra næringa i riktig retning? Delta på innovasjonskro! Her får du lære mer om hvordan man jobber med innovasjon, innsikt i næringsrelevante problemstillinger, og samarbeide med andre skarpe hjerner for å stikke av med seieren og hovedpremien i konkurransen.

Hvorfor arrangerer vi Innovasjonskro?

Studenter og næringa ønsker tettere kontakt og dialog med hverandre. Studenter trenger innsikt i hvordan bedrifter opererer, næringa vil lære mer om studenter og bidra til mer næringsrelevant utdanning – slik at fremtidig arbeidskraft er godt rustet når de skal ut i arbeidslivet. Nor-Fishing er fiskerinæringens viktigste møteplass og et ideelt sted for studenter å møte næringa.

Påmelding

Skjema for påmelding til innovasjonskroen finner du HER.

Gratis studentbilletter til konferansen finner du HER.

Program for innovasjonskro

Detaljert program kommer nærmere arrangementet!