ÆGIR UNDERGRUPPER

Ægir har de siste årene etablert undergrupper som dekker ulike interesser blant medlemmene. Disse undergruppene blir styrt av medlemmene selv ette ønske og engasjement. Her er det åpent for alle medlemmer for å både bidra og være med. Alt fra band og musikk til sport og bading. Det er fire offisielle undergupper som er Ægir aktiv, Ægir bandet, Ølbryggerlauget og Gladlaksen FK. 

ÆGIR AKTIV

Ægir Aktiv er en undergruppe i linjeforeningen som fungerer som en paraply for alle lavterskel sportslige arrangement i foreningen. Undergruppen har arrangert mye gjennom ægirs historien. Blant annet padel, fotball, bading og klatring.

Løpe-Ægir:

Ægir Aktiv har en helt spesiell gruppe med løpeglade æser. Den lille, men veltrente gruppen er kjent for sitt elegante løpesteg og kan bli sett springende rundt i byen når årstidene tillater dette. Gruppen går som oftest til dvale om vinteren, men plutselig så kvikner de til! Hver vinter når tallene på gradestokken er blå og studentene kommer tilbake til byen for en ny runde med påfyll med kunnskap.

Padel:

I tillegg arrangerer Ægir Aktiv, padel med gjevne mellomrom. Her får studentene svingt fra seg og slått ut frustrasjon, slik at de ikke er rastløse når de skal inn i eksamensperiode og skolehverdag. Det spilles her ofte med 2 eller 3 baner med rulleringer av motstandere og lagspillere. Det blir dermed veldig sosialt og sammensveisende for medlemsmassen. Du trenger heller ikke å ha spilt før, får å bli med, alle er hjertelig velkommen!

Bading:

Ægirs egen badegruppe er virkelig ikke for sarte sjeler. De hardeste vikingene fra Ægir hopper månedlig i fjorden for å få seg en fresk avslutning hver måned. Likevel kombineres det gjerne med en varm sauna, ivertfall de kaldeste vintermånedene. Bading er et åpent tilbud for alle medlemmer av Ægir, og er godt for kropp og sjel.

ØLBRYGGERLAUGET

Ølbryggerlauget sikrer at medlemmene i Ægir har tilgang til god øl og cider til øltimene. Vi produserer forskjellige typer øl og noen cidervarianter. Hittil har vi brygget over 400 liter øl og cirka 50 liter cider. Bryggingen foregår hos Trondheims Akademiske Ølbryggerlaug på Moholt, der er vi vanligvis er 2 til 5 personer som brygger ilag.

 

BAND GRUPPE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.