Fadderuka - 2024

Velkommen til Fadderuka 2024!

 
Har du fått plass på linjen havbruksingeniør?
Da ønsker vi deg hjertelig velkommen til vårt studium og vår linjeforening!
Din fadderperiode arrangeres av Ægir Linjeforening, og består av to uker med aktiviteter – hver dag!
Fadderuka er noe for deg, uansett hva du liker å gjøre. Den er til for å skape gode minner og opplevelser, bli kjent med nye mennesker, og til å få en god start på studentlivet!
Fadderne dine vil ta deg imot med åpne armer, svare på alle spørsmål du måtte ha, og organisere dagene slik at du får det best mulig.
I tillegg vil du være på faddergruppe med de andre førsteklassingene på havbruk, så du vil skape deg et nettverk allerede fra første dag. Du velger selv hvilke aktiviteter du ønsker å være med på, men vi håper du har lyst til å være med på så mye som mulig!
 
Lurer du på noe:
Ta kontakt med vår faddersjef, Marcus.
Epost: faddersjef@aegirntnu.no
Tlf. nr: +47 475 03 828
 
 
Vi gleder oss masse til å møte deg!

Påmelding

Husk at du må melde deg på for å kunne delta på fadderopplegget!

Påmeldingsskjema: 

klikk her

En hilsen fra Spanky

Kjære nye BIHAV-student!


Velkommen til BIHAV! Alle nye studenter er invitert til å delta på fadderopplegget som arrangeres av linjeforeningene. Her blir du kjent med medstudenter og får et innblikk i Trondheims fantastiske studentmiljø!


Jeg anbefaler at du deltar på fadderopplegget slik at du blir kjent med dine medstudenter og blir en del av studiemiljøet så raskt som mulig. Informasjon om din fadderopplegget finner du på denne siden!

- Spanky

Sjekkliste før studiestart:

 
  • Betal semesteravgift på studentweb (for å få stipendutbetaling).

  • Meld deg inn i Ægir Linjeforening (Instuksjoner kommer).

  •  Lag en oversikt over hvor du skal møte opp på skolen de første dagene, se timeplan hos de forskjellige fagene for å finne ut av dette.

 
 

Tips og Triks:

 

Instabart – https://instabart.no/ – Samlenettside hvor man kan se de forskjellige nettsidene man behøver for å bedrive med studier på ntnu.

NTNUI  – https://ntnui.no/ – NTNU sitt eget idrettslag, fellesnevneren til alle gruppene i ntnui er at det er lov å komme som total nybegynner så ikke vær redd for å prøve noe nytt. 

ATB – https://www.atb.no/ – Trondheims transportselskap, som tross alt huser Norges største universitet har ikke studentpriser på enkeltbiletter, om du tror du kommer til å ta buss til og fra skolen burde du investere i et halvtårskort med  storstipendpengene.

Bildeserie fra Fadderuka 2023